Per a donar compliment al Reglament General Europeo de Protecció de Dades, (UE) 2016/679, en endavant RGPD i normativa vigent, Bombers en Guerra posa a la vostra disposició la següent política de protecció de dades.

Desitgem que la relació amb els nostres persones usuàries es basi en la confiança mútua, per això, a la present Política de privacitat volem explicar-vos, de forma clara, rigorosa i transparent, com tractem les vostres dades de caràcter personal.

Qui és el Responsable del tractament de les vostres dades?

Bombers en Guerra

e-mail: info@bombersenguerra.cat

web: https://bombersenguerra.cat

Amb quina finalitat tractem les vostres dades?

Resoldre els suggeriments i/o consultes que ens facin arribar a través del formulari web “Contacte” , amb la finalitat de contactar amb la persona usuària a través del correu electrònic que ens hagi facilitat.

Bombers en Guerra no realitza transferència internacional de dades i decisions automatitzades.

Quan de temps conservarem les vostres dades?

Les conservarem mentre siguin necessàries per a donar resposta a la consulta o suggeriment realitzat a través del formulari web “Contacte”.

Quina és la legitimació pel tractament de les vostres dades?

El tractament es realitza en base al consentiment explícit de la persona usuària, donat en el moment d’enviar les teves dades a través del nostre formulari “Contacte”.

A qui comunicarem les vostres dades?

Les dades del formulari web “Contacte” no es lliuraran a cap tercera a no ser que sigui necessari per resoldre el suggeriment o consulta.

Com vetlla Bombers en Guerra per les vostres dades?

Bombers en Guerra ha adoptat, d’acord a la legislació vigent, les mesures organitzatives i tècniques necessàries per assegurar la protecció de les dades de caràcter personal per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés no autoritzat o altres riscos possibles durant el seu tractament.

Quins són els vostres drets quan ens facilites les vostres dades?

Les persones interessades teniu dret a accedir a les vostres dades de caràcter personal i obtenir informació clara i comprensible sobre si Bombers en Guerra està tractant les vostres dades personals, així com a sol·licitar la seva rectificació per ser inexactes o incomplertes. També podeu sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser recollides, o oposar-vos al seu tractament per part de Bombers en Guerra. L’exercici de portabilitat no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractaments que es realitza de els mateixes.

L’exercici dels drets anteriorment indicats ho podeu fer per correu electrònic, adjuntant còpia del document d’identificació.

Així mateix la persona interessada podrà presentar una reclamació davant la Agencia Española de Portección de Datos, especialment quan consideri que Bombers en Guerra no ha satisfet degudament l’exercici dels seus drets.

Data última actualització: 10/04/2020

COOKIES

Política de privacitat

Última actualització el 26-set-2023

Data d’entrada en vigor 26-set-2023

 Aquesta Política de Privacitat descriu les polítiques de Marc Ferrer Murillo, Carrer de l’Arquitecte Puig i Cadafalch, Barcelona 08222 TRS, correu electrònic: admin@bombersenguerra.cat, telèfon: +34606395972 sobre la recollida, ús i divulgació de la vostra informació que recollim. quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://bombersenguerra.cat/ ). (el servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no accepteu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

Informació que recollim:

Recollirem i processarem la següent informació personal sobre vostè:

Nom

Correu electrònic

Mòbil

Com fem servir la vostra informació:

Utilitzarem la informació que recopilem sobre vostè amb les finalitats següents: Formularis de contacte

Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el consentiment i utilitzarem la vostra informació només en rebre el vostre consentiment i, després, només per a les finalitats per a les quals atorguem el consentiment, tret que ens demani el contrari. Llei.

Conservació de la vostra informació:

Conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 30 dies o durant el temps que la necessitem per complir amb les finalitats per a les quals es va recopilar, tal com es detalla en aquesta Política de privadesa. És possible que hàgim de conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara el manteniment de registres/informes d’acord amb la legislació aplicable o per altres motius legítims, com ara l’aplicació de drets legals, la prevenció del frau, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap dels quals us identifica. (directament o indirectament), es poden emmagatzemar indefinidament.

Els teus drets:    

Depenent de la llei que s’apliqui, és possible que tinguis dret a accedir i rectificar o esborrar les teves dades personals o rebre una còpia de les teves dades personals, restringir o oposar-te al tractament actiu de les teves dades, sol·licita’ns que compartim (portatge) les teves dades personals. informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens vau proporcionar per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, ens pots escriure a admin@bombersenguerra.cat. Respondrem a la seva sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.    

Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va demanar la vostra informació.   

Galetes Etc.    

Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de galetes.   

Seguretat:    

La seguretat de la seva informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, el mal ús o l’alteració no autoritzada de la seva informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.   

Reclamació / Delegat de Protecció de Dades:    

Si tens qualsevol consulta o dubte sobre el tractament de la teva informació disponible amb nosaltres, pots enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Queixes a Marc Ferrer Murillo, carrer de l’Arquitecte Puig i Cadafalch, correu electrònic: admin@bombersenguerra.cat. Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la legislació aplicable.